Vi bygger din webshop

Magento, Prestashop, WooCommerce med flere. 

Personlig rådgivning

Vi vil gerne høre mere om dine webshop planer.

Har du kigget på den rigtige platform når du skal starte en webshop? Nogle gange skal man blot stille et par enkelte spørgsmål, for at kunne anbefale det helt rigtige system til opgaven.

Kontakt os

Kvalitetsbevidste

Her er der ingen genveje. Vi sætter en ære i at få de små detaljer med. Det gælder også i koden, hvor lidt ekstra omtanke hurtigt sparer tid i den anden ende.

Service aftale

En hjemmeside kan gå ned (specielt WordPress). De fleste har prøvet at lave en opdatering, som sender siden offline. Med en serviceaftale klarer vi opdateringerne for dig, samt står for daglig/time backup.

Pagespeed optimering

Hastighed er en af de vigtigste parametre siden 2018. Vi gennemgår sider og laver tekniske tiltag, samt omskriver dårlig kode.

Premium hosting

Har du meget trafik eller tunge workloads? Lad os sætte farten op for dig. Vi giver gerne en prøve.

Få indblik i vores

Fordele

Under udarbejdelsen af en webshop er der mange ting der skal tages stilling til, vi samler alle disse punkter under et tag og tilbyder en platform hvor det er nemt at få tingene sat op.

Vores Webshop løsninger leveres med design oplæg – som er med til at give et indblik i slut produktet.

Igennem alle disse elementer er der en gennemgående salgs orienteret rød tråd der i fællesskab sørger for at dine besøgende får en tryg og behagelig rejse frem til købet.

Tilpasset fremvisning opbygget

Efter kunden’s vision

Vi tilpasser hele fremvisnings signalet i din webshop så den matcher dit produkts opsætning og understøtter dette igennem salgs orienterede initiativer som skal sikre at de besøgende har mulighed for at hurtigt blive ledet videre til at kunne gøre deres køb færdig.

Valg af Content Management System

Når det kommer til en Webshop kan behovene være mange og alt efter hvor disse behov ligger vil der blive udarbejdet en anbefaling når det kommer til valg af Content management system.

Valget vil i sidste ende altid ligge hos kunden – og du kan til hver en tid vælge at fravige fra vores anbefalinger.

Fuld responsivitet

Vi sørger for synlighed på alle enheder

En webshop der formår at konvertere sig både på mobile enheder såvel som tablets, som ikke er begrænset af at brugeren lige har et bestemt mærke. en bestem størrelse skærm med videre.

Vi sørger for det produkt du modtager fra os understøtter disse salgskanaler, som muligører en større chance for at konvertere på disse.

Udover at levere vores webshops i fuld mobilvenlig tilstand kan vi tilbyde PWA tilstand og andre teknologier som vil tilføre til din synlighed og folks forbrug af din webshop på mobile enheder.