Lux koncern

VORES OPRINDELSE OG HISTORIE IGENNEM ÅRENE.

Vi kan styrke dit brand på alle områder. Fra logodesign, foto & Youtube reklamefilm 
– til webdesign og teknisk optimering af hjemmesider. 

Vi har mange kompetencer og vil gerne være din nye digitale partner.

Vores historie

Siden 2012 og frem til nu

Brandet Lux Koncern er ens betydende med kvalitet. Samme kvalitet som vi arbejder hårdt for at få med i samtlige projekter vi producerer. Hver eneste kunde vi tager ind, er i fuldt fokus for at få kundens vision realiseret på et niveau, der altid er en tand højere end forventningen.

Udover kvaliteten er vi hårdtarbejdende, for at nå i mål med de ønsker vores kunder har. Vi er undersøgende for at finde ud af, hvad der rammer lige nøjagtig indenfor deres branche.

Dette gør, at vi igennem tæt samarbejde med vores kunder opnår et resultat, de er glade for at fremvise til deres kunder, men så sandeligt også et projekt vi gerne vil fremvise og stå ved.

Alt det ovenstående, er også med til at skabe rammerne for et fremtidigt sundt samarbejde, hvor alle går hvert til sit med et smil på læben.

Hjertet i lux koncern

Grundlæggeren af Lux Koncern

I tidernes morgen blev Lux Koncern oprettet til at være et kvalitetspræget bureau på markedet, der varetager kundens opgaver og sørger for at resultatet er på niveau med den forventning kunden har, og at kunden altid mærker at vi går et ekstra skridt for at skabe et endnu bedre resultat.

Den dag i dag kører vi på nøjagtig samme måde som jeg har gjort siden 2012, og med en alsidig hverdag, der byder på alt lige fra foto, video, grafik til hjemmeside udvikling. Vi har opnået en solid erfaring, der hjælper med til at sikre en glad kunde hver gang, og den vigtigste ting vi har fundet ud af er, at en glad og tilfreds kunde altid kommer igen. ligesom vores 5000+ andre kunder allerede har vist.

Jeg går ind i hvert projekt med hjertet og bygger stenene op stille og roligt efter det koncept jeg tror på, men i et tæt samarbejde med kunden – for at ramme lige præcis det som kunden ønsker, men samtidig rådgive vores kunder efter min / vores erfaring for at opnå endnu bedre resultater som gør, at kunden står endnu skarpere på markedet. Lux Koncerns grundsten er bygget på at have et tæt forhold til alle vores kunder, og det gør at vi med stolthed kan sige, at siden 2012 har vi ikke mistet en eneste kunde, hvilket jeg er meget stolt af.