Grafisk design

Professionelle løsninger digitalt samt på tryk.

Grafik og logo design

Grafisk design

Siden 2012, har vores grafikere arbejdet professionelt på mere end 5000 kunders visuelle identitet. Skal du bruge et nyt logo og unikt webdesign, eller blot et Facebook banner, så har vi mange års solid erfaring indenfor faget, og den personlige relation til kunden er en mærkesag for os.

Vi laver gerne al grafikken til din markedsføring, og står klar med kyndig ekspertise og rådgivning for at sikre, at dit budskab modtages rigtigt på de valgte medier.

Vores grafiker vil aldrig gå fra en opgave uden at du er 100% tilfreds. Lad os tage en uforpligtende snak – vi respekterer og fremhæver din historie i vores materiale, eller også er vi klar på at skabe dit nye brand sammen.

Flyers er perfekte til at promovere udsalg, events og tilbud. Dette kunne f.eks. være ved uddeling/omdeling eller som vedlæg i en pakkeforsendelse.
Tryk på cylinderformede overflader som f.eks. dåser og rør.
Gadeskilte er velegnede til budskaber ved vejen samt befærdede områder.
Roll-up banners med tryk. Velegnet til messer/events samt kontormiljøer
Emballagedesign. Vi kan både lave labels til produtet, samt selve indpakningen.
Fra skærm til print

Tryk materiale

Vi har et gennemgående kendskab til den grafiske verden, og bruger de nyeste digitale værktøjer til at sikre, at vi altid leverer kvalitets-produkter. I grafisk produktion er mulighederne uendelige, og derfor får du altid rådgivning og gode idéer med i prisen hos os.

I hverdagen har vi mest erfaring med roll-up, visitkort, beach flag, flyeres, brochurer, gadeskilte, banners og emballage design – men tag endeligt fat i os uanset hvad du skal bruge. Vi kan godt lide at gøre tingene helt anderledes – det er sådan dit materiale bliver set.