Fotografi til privat samt erhverv

Professionelt kameraudstyr og lys i studiekvalitet.

Tæt rådgivning under hele processen

Med din loyale fotograf

Når man skal ha et foto shoot til at blive en succes er der en del kriterier der skal mødes, vi hjælper gerne med at planlægge forløbet samt varetage dine ønsker og føre dem ud i livet!

Kontakt os gerne til en uforpligtende samtale omkring dine behov

Kontakt os
Skab minder for livet

Privatfotografering

Vi har en rigtig bred mængde af erfaring indenfor privat fotografi, hvor vi både har arbejdet med alt fra fødselsdage, brylupper, konfirmationer eller diverse havefester.

Denne erfaring og evnen til at kunne fange glimtet i øjet lagt sammen med den tekniske viden der hører til efterbehandlingen fanger vi unikke perioder i andre folks liv og forsegler dem som et evigt minde, i et smukt scenarie behandlet så minderne altid får fat i smilet på en.

Vi kan tilbyde at i får billederne skudt i naturlige omgivelser, skulle behovet være et billede skudt i profil, eller et fjolle billede til mor så har vi også faciliteterne til at kunne håndtere dette ved både at kunne tilbyde at skyde dem i naturen såvel som i studie.

Stå skarpt på alle medier

Erhvervsfotografering

For en virksomhed er det altid vigtigt at vise sig fra sin bedste side, for kunderne kan hurtigt se sig nervøs og ændre retning.

Vi hjælper virksomheder med at fremproducere dette materiale igennem miljøbilleder, medarbejder billeder i profil og på andre områder hvor fotografi ønskes.

Vores mangeårige erfaring og store udvalg af udstyr gør at vi kan sikre resultater for vores kunder der kan hjælpe med til at forbedre signalet fra deres online profil.